Особливості бюстгальтерів

Особливості бюстгальтерів

Дизайнери роблять все можливе, щоб підкреслити жіночий бюст, а ліф зробити максимально зручним. Для цього вони використовують різні технології, з якими ми познайомимо вас в цій статті. Ці властивості ми використовуємо в фільтрі нашого інтернет магазину в розділі бюстгальтери.



Пуш-ап Формована чашка М'яка чашка Дубльована чашка Трансформер Без кісточок З кісточками




Пуш-ап

Основне призначення бюстгальтера пуш-ап - збільшення грудей. У чашки вставляються - сілікон, поролон та ін. За рахунок особливої конструкції бюстгальтера він одночасно піднімає та висуває груди вперед.

Бюстгальтер пуш-ап

Бюстгальтер з пуш-ап підійде не тільки жінкам з невеликими грудьми. Він може надати спокусливий вигляд і крупних грудей, поліпшити її вигляд, надати форму.




Формована чашка

Формована чашка створюється з поролону, за допомогою формування під пресом при високій температурі. Завдяки цьому досягається естетична, округла і гладка форма.

Бюстгальтер з формованою чашкою

Ідеально підходить під облягаючий одяг, не підійде жінкам з дуже пишними грудьми.




М'яка чашка

Чашки такого бюстгальтера виготовлені тільки з тканини, іноді з тонкою підкладкою, без поролону та будь-яких інших ущільнювачів.

Бюстгальтер з м'якою чашкою

Бюстгальтер з м'якою чашкою, класичний варіант підійде для всіх жінок, особливо власниць пишних грудей.




Дубльована чашка

Дубльована чашка виготовляється за допомогою зшивання деталей, розкроєних зі спеціальних матеріалів. При цьому вона ущільнюється декількома шарами тканини або ж тонким поролоном. Така чашка може бути як повністю дубльована, так і лише нижня її частина.

Бюстгальтер з дубльованою чашкою

Добре підійде для жінок з середніми та пишними грудьми.




Трансформер

Модель бюстгальтера трансформер дозволяє закріплювати бретельки в різних положеннях. Бюстгальтер можна надягати під будь-який одяг з асиметричними або з X-образними лямками.

Бюстгальтер трансформер

Трансформер краще не використовувати жінкам з пишним бюстом, так як ця модель не зможе забезпечити максимальну підтримку бюста.




Без кісточок

Бюстгальтер без кісточок або без каркаса м'який, не викликає неприємних відчуттів, але і не так щільно тримає бюст, як кісточки. При цьому підтримка здійснюється за рахунок щільних тканин та широкого пояса під грудьми.

Бюстгальтер без кісточок

М'які моделі, як правило, використовують жінки з великим бюстом, який не вимагає додаткового обсягу. Але також він підійде і жінкам з невеликими грудьми.




З кісточками

Бюстгальтер з кісточками чудово підтримує груди і надає їй ідеальну форму. Має велике розмаїття фасонів та моделей.

Бюстгальтер з кісточками

Підійде для жінок з будь-яким розміром бюста. Жінкам з маленькими грудьми допомагає скорегувати форму, природно піднімаючи і формуючи ефектний обсяг.


Також, рекомендуємо вам дізнатися про стилі бюстгальтерів в цієї статті.

Опубліковано 2018-02-16 автор 3akcii Білизна 4932