Тренувальні трусики - Огляд

Тренувальні трусики - Огляд

Тренувальні трусики - мамині помічники під час привчання дитини до горщика. Як правило, це х / б трусики, в яких вшитий водонепроникний шар і вбираючий махровий шар, завдяки чому вони можуть затримувати рідину і не допускати протікань назовні.



Тренувальні трусики рекомендується носити вдома, щоб захистити підлоги і дивани від мокрих плям. Трусики потрібні для підстраховки, з тим щоб періодично висаджувати дитину на горщик. Також можна такі трусики одягати влітку на вулицю замість підгузників.





Залежно від моделі тренувальні трусики можуть утримувати менше або більше рідини, але в будь-якому випадку трусики розраховані на 1 попис.

Тренувальні трусики можуть бути 3-х, 4-х, 5-ти і 6-тіслойние. Але кількість шарів не завжди впливає на вбираність, скоріше це залежить від фірми виробника.



Класифікація трусиків по компаніях виробникам:

  1. Одним з найпоширеніших брендів виготовляють тренувальні трусики є фірма «Kentcow». В якості водонепроникної мембрани використовують клейончатий шар. У даного виробника кількість шарів безпосередньо впливає на вбираність трусиків:



    • 3-х шарові трусики - найтонші з усіх представлених, утримують не велику кількість рідини. Розраховані в основному на діток, які вже привчені до горщика, але можуть загратися, що не добігти до горщика і трохи впісявся. Або на діток, які пісяють часто, але по чуть-чуть. У такому випадку трусики промокають всередині, можуть бути мокрими повністю, але не течуть по ніжках, не течуть на підлогу.
    • 4-х шарові трусики - оптимальний варіант ціна / якість. Утримують досить велику кількість рідини. Розраховані на діток, які ще зовсім не привчені до горщика і можуть повністю пописати в трусики. У такому випадку трусики промокнуть наскрізь, але на підлозі буде сухо.
    • 5-ти і 6-ти шарові трусики - самі щільні з усіх. Залежно від кількості рідини можуть зовні якийсь час залишатися сухими, тобто одяг під трусиками також буде сухою, бажано відразу після попис їх змінити, щоб не допустити підтікань.



2.Тренувальні трусики «Babyfriend» (випускаються також під ТМ «Babyland»). Якісні 3-хслойную трусики, для досягнення водонепроникного ефекту використовується PUL ламінування тканини. Залежно від кількості рідини можуть залишатися зовні сухими або промокнути наскрізь. Мають щільну гумку на ніжці, яка облягає по тілу і не допускає підтікань. Розраховані, як на діток, які ще не привчені до горщика і писати в трусики (в такому випадку трусики можуть бути мокрими наскрізь), так і на тих, кому трусики потрібні для підстраховки.



3. Тренувальні трусики «Sassy», « Qianguhui» та ін. В якості водонепроникної мембрани використовують клейончатий шар. Мають щільну гумку на ніжці, яка облягає по тілу і не допускає підтікань. Розраховані, як на діток, які ще не привчені до горщика і писати в трусики (в такому випадку трусики можуть бути мокрими наскрізь), так і на тих, кому трусики потрібні для підстраховки.



4. Тренувальні трусики «Mom and Bab» - якісні добротні трусики. Щодо тонкі за своєю структурою, здатні утримувати рідину, при цьому залишитися зовні сухими. За винятком, якщо дитина дуже багато пописает, в такому випадку можуть бути мокрими наскрізь.




Окремо можна виділити бамбукові трусики-підгузники , які об'єднують в собі можливості багаторазових підгузників і властивості тренувальних трусиків.

Переваги:

  • мають універсальний розмір, підходять для дітей від 5 місяців до 3 років (від 7 до 15 кг), розмір регулюється по висоті кнопками;
  • утримують до двох попис;
  • відмінно підходять для денного та нічного сну, не пропускають вологу;
  • на відміну від підгузника, легко одягаються і знімаються;
  • безпечні - не викликають алергію, попрілості і не дратують ніжну шкіру малюка.



Догляд за тренувальними трусиками:

    • можна прати в пральній машинці і вручну;
    • можна прати дитячим порошком, дитячим милом, господарським милом;
    • прання при температурі 40-60 градусів;
    • прання в машинці на повному циклі;
    • не прасувати;
    • не сушити на батареї;
    • прати перед першим використанням.



Перейти до вибору тренувальних трусиків...

Опубліковано 2015-01-08 автор 3akcii.com.ua Білизна 3743