Купуємо зимове взуття правильно

Купуємо зимове взуття правильно

Щоб розібратися, яке зимове взуття підійде саме вам - давайте розберемося, які фактори можуть впливати на ноги.




Погода

Враховуйте кліматичну зону, в якій ви живете або в яку збираєтесь їхати.




Стиль життя

Зверніть увагу на своє проведення часу: пересуваєтеся ви на особистому авто з хорошим підігрівом або використовуєте громадський транспорт, проводите час в теплому офісі або вам доводиться багато пересуватися в тому числі і по вулиці, живете ви в місті з хорошими комунальними послугами або в віддаленості де сніг не завжди встигають вчасно почистити.




Доцільність

З огляду на вище перераховані фактори, вибір зимового взуття можна звести до двох параметрів: зимове взуття для сильних морозів та взуття для помірних холодів (еврозіма).

Зимове взуття, яке здатне витримувати сильні морози - дороге, зазвичай важке, а також обмежене у виборі моделей та матеріалів. Взуття для "еврозіми" - більш різноманітне, може бути з більш дешевих матеріалів та легше.


Зимове взуття для сильних морозів

Для цього знадобитися взуття на товстій, рифленій підошві з матеріалів, що не пропускають воду (поліуретан, гума, полівінілхлорид). Верхній матеріал повинен бути стійкий до вологості - це може бути гладка, натуральна шкіра або спеціальні штучні матеріали. Взуття має бути утеплене бажано натуральним хутром. Взуття для сильних морозів варто брати на розмір більше, щоб при необхідності можна було надіти теплі шкарпетки.

Зимове взуття

Зимове взуття - "еврозіма"

Якщо ви не збираєтеся підкорювати гірські вершини та ходити сотні метрів по величезних заметах, то немає необхідності в дорогому, важкому зимовому взутті. Підошва в такому взутті може бути товщиною від 1 см, без особливо вираженого протектора. Верх може бути як зі штучних, так і натуральних матеріалів, а в якості утеплювача підійде і прошарок поролону.

Взуття еврозіма




Демісезонне взуття

Демісезонне - означає, що взуття розрахована на весну - осінь. А так як розрахунок робиться саме на погодні умови, а не на календарне обчислення, ви можете носити таке взуття аж до позначки +3 - 0 градусів.




Підбирайте зимове взуття з розумінням того, де і як ви будете його носити. Добрих зимових днів!

Опубліковано 2017-10-04 автор 3akcii.com.ua Взуття 3040